• Karel1
  • Karel1
  • Karel1
  • Karel1
  • Karel1
  • Karel1

Onze visie

Als cateraar van het Van Abbemuseum zijn wij omringd door baanbrekende architectuur en moderne kunst. Met ons terras aan de Dommel zien wij dagelijks het prachtige wat Brabant te bieden heeft.

Onze chef-kok William van der Heijden stelt aan de hand van seizoensgebonden producten onze gerechten samen. Wij richten ons altijd eerst tot de lokale markt. Wij werken onder andere met Heezer geitenkaas, Livar ham, Genneperhoeve kaas en sappen en fruit uit de Philips fruittuin.

Op deze website staan onze arrangementen vermeld. Echter aan de hand van uw wensen en onze mogelijkheden leveren wij maatwerk. Wij kijken per evenement, diner, bruiloft, etc. naar de wensen van onze gasten.

Door het leveren van maatwerk gaan wij de uitdaging aan passende gerechten te presenteren. Door een combinatie van lokale en seizoensgebonden producten en moleculaire koken worden zintuigen geprikkeld.

Nieuws


GLOW

Tijdens GLOW is het cafe ook in de avond open.
Met een schitterend uitzicht op de Dommel.
Kom binnen voor heerlijke koffie, spoonful of chocolate, Guhwein en zoete verwennerij.
Ook aan de voorzijde van het Van Abbemuseum hebben wij een truck staan met diverse dranken, muffins en worstenbrood.