• Karel1
  • Karel1
  • Karel1
  • Karel1
  • Karel1
  • Karel1

Ruimtes

Het Van Abbemuseum beschikt over verschillende zalen. Deze zalen varieren in capaciteit.
U kunt bij het Van Abbemuseum een zaal huren en Karel 1 zorgt voor catering naar uw wens.

Klik hier voor onze vergaderarrangementen.

Hierzonder vindt u een overzicht van de te huren ruimtes.

AuditoriumHet auditorium is een zeer representatieve ruimte met een vaste theateropstelling naar ontwerp van Maarten van Severen. De ruimte beschikt over een podium van 2,75 x 5 meter en is voorzien van alle gewenste faciliteiten zoals katheder, internetaansluiting, beeld- , licht- en geluidsapparatuur. Het auditorium is zeer geschikt voor informatiebijeenkomsten en presentaties.

Capaciteit
115 gasten


Studio


De studio ligt in het hart van het museum en straalt creativiteit uit. Deze projectruimte is voorzien van internet, presentatie-, licht- en geluidsapparatuur. Zeer geschikt voor presentaties, cursussen en workshops.

Capaciteit
100 gasten


Leslokaal


Het leslokaal is een creatieve zaal met een basic inrichting grenzend aan de binnenvijver. Het leslokaal is voorzien van internet, beamer, en projectiescherm. De zaal is heel geschikt voor cursussen, teambesprekingen, brainstormsessies en vergaderingen.

Capaciteit
40 gasten


Bibliotheek


De bibliotheek is een echte parel in het museum naar ontwerp van Maarten van Severen. De zaal beschikt over internet, beamer en projectiescherm. De bibliotheekzaal is geschikt voor workshops en kleine presentaties.

Capaciteit
25 gasten


Vergaderzaal


De vergaderzaal heeft een vaste carré opstelling en grenst aan de vide van het museumcafé. De zaal is geschikt voor kleinere bijeenkomsten en vergaderingen. De zaal beschikt over internet en een interactief touchscreen met ingebouwde PC en externe aansluitmogelijkheden.

Capaciteit
12 gasten


Dineren tussen de kunstwerken


Op aanvraag is het mogelijk om met een select gezelschap te dineren bij de werken van de eigen collectie van het Van Abbemuseum of een bepaalde tentoonstelling.

Nieuws


GLOW

Tijdens GLOW is het cafe ook in de avond open.
Met een schitterend uitzicht op de Dommel.
Kom binnen voor heerlijke koffie, spoonful of chocolate, Guhwein en zoete verwennerij.
Ook aan de voorzijde van het Van Abbemuseum hebben wij een truck staan met diverse dranken, muffins en worstenbrood.